Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η MyTAXeasy είναι εδώ για να σας βοηθήσει


Η εταιρεία μας πρεσβεύει την άριστη λογιστική παρακολούθηση εταιρειών οποιασδήποτε νομικής μορφής, σύμφωνα με τα πρότυπα που ορίζονται από την φορολογική νομοθεσία. Στόχος μας δεν είναι μόνο η τυπική κάλυψη των φορολογικών υποχρεώσεων, αλλά και η διαρκής στήριξη μέσα από συμβουλευτικά και επενδυτικά προγράμματα.

Αυτό δεν είναι απλώς απόρροια της 10ετούς εμπειρίας μας στο χώρο, αλλά και της αδιάκοπης θέλησής μας να γινόμαστε καλύτεροι, συνδυάζοντας τόσο τις γνώσεις νέων τεχνολογιών, όσο και τον ατέρμονο ενθουσιασμό μας.

Αν έχετε απορίες μιλήστε μας.

Σπούδασα στο τμήμα Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ. Αποφοίτησα από το Μεταπτυχιακό τμήμα της Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ το 2012.Η διπλωματική μου εργασία αφορούσε την υιοθέτηση Λογιστικών Πληροφοριακών Συστημάτων στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Εργάζομαι από το 1998 στο χώρο της Λογιστικής. Δίδασκα στο ΙΕΚ Περιστερίου «Γενικές Αρχές Λογιστικής» από το 2004 έως το 2006 και στο ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ στο τμήμα Λογιστικής «Μηχανογραφημένη Λογιστική» και «Λογιστικές Εφαρμογές σε Η/Υ» από το 2004 και για δέκα συναπτά έτη. Το 2005 δημιούργησα την εταιρεία “TAXeasy” τo οποία διατηρώ μέχρι σήμερα. Είμαι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου από το 2004


Χρήσιμοι Σύνδεσμοι